بازدید سرپرست میراث‌فرهنگی قم از خانه‌مسافرها

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی باباگل‌زاده سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم، به همراه تعدادی از کارشناسان این اداره‌کل از برخی از خانه‌مسافرهای قم بازدید کرد.

به ‌گزارش میراث‌آریا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی باباگل‌زاده سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم به همراه تعدادی از کارشناسان این اداره‌کل از برخی از خانه‌مسافرهای قم بازدید کرد.

در این بازدید که روز پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳ انجام شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی باباگل‌زاده سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم گفت: با توجه به کمبود تخت اقامتی، خانه‌مسافرها نقش مهمی در اسکان مسافران و زائران دارند.

در این بازدید حجت‌الاسلام‌والمسلمین جواد عرب بافرانی رئیس انجمن خانه‌مسافرهای استان قم نیز حضور داشت.

لازم به ذکر است، بیش از ۱۴ هزار تخت اقامتی (هتل، هتل‌آپارتمان، مهمان‌پذیر و خانه‌مسافر) در استان قم وجود دارد و سالانه بالغ بر ۲۰ میلیون زائر و گردشگر به استان قم سفر می‌کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120300147
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha